torsdag 9. januar 2014

PiP PiP

Om det å legge igjen et spor!
Det er så mange blogger jeg følger og liker,men det blir sjelden til at jeg legger igjen spor etter meg.
Kjenner du deg igjen?

Det er så mye enklere å lese headere og surfe seg igjennom lista med blogger man liker,titte på bildene se om teksten er noe som fanger deg og om du vil lese videre.

De bloggene jeg leser fast har jeg allerede lest nesten hver dag i en halv evighet og jeg kommer garantert til å fortsette med det.

Så nå er det på tide og begynne å legge igjen spor etter seg.
Nyttårs forsettet i år må bli det,jeg skal prøve å bli flinkere til å si hei og fortelle at jeg faktisk ser det andre skriver og at jeg stadig er innom sidene som gir meg inspirasjon og glede hver eneste dag.

Det er så mye koseligere med en kommentar enten den er konstruktiv eller du bare har lyst til å gi et pip.

Så PiP PiP fra meg.       

                                          Mille2 kommentarer:

 1. Heisan Mille
  Tusen takk for hilsen på bloggen min! Det er veldig koselig med disse sporene som du skriver. Kommentarer og tilbakemeldinger er liksom bensinen for en blogger ofte. Det inspirerer til å blogge oftere og gjør bloggingen ekstra lystbetont.
  Så artig at du maler på norgesglass. Små forandringer og mulighet til å putte inn en ny farge i hjemmet som er veldig billig og lite krevende.
  Herlig helg til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 2. jeg elsker kommentarer. Dette kommentarer går litt opp og ned. Jeg har perioder jeg er mer aktiv enn andre, men jeg svarer alltid på kommentarer (selv om det kan ta en måned), både inn på min blogg og hos den som har blogg.

  Takk for fine kommentarer inne hos meg :)
  Happy helg!

  SvarSlett

Bloggarkiv