lørdag 11. januar 2014

Jummy Bruschetta

Søstern denne er mest til deg,den mest trofaste lesern av bloggen og hun som alltid har troen på meg =)

Her kommer det et enkelt lørdags tips om noe jeg elsker,bruschetta.
Enkelt og raskt og lage,det kan brukes som kvelds mat eller du kan lage en stor middag ut av det.

her er hvordan du gjør det:

1. Skjær opp baguetter eller brød i ønsket størrelse.
   Jeg bruker mini baguetter som er halvstekt.
   Sett ovnen på rundt 225 grader og legg brødbitene på bakepapir
   Pensle over litt olivenolje(ekstra virgin) Følg godt med på 
   brødet under steking det brenner seg ekstremt fort og de skal 
   bare få en fin gylden farge og sprø skorpe.

2. Hakk opp tomater,rødløk,hvitløk og avokado bland det sammen.
   Hell i godt med olivenolje og basillikum olje.Jeg bruker idun 
   sin basilikum olje med hvitløk.litt salt og pepper strøs over.

3. Legg en passelig stor mengde spekeskinke evt chorizo på toppen
   av brød bitene og fordel toppingen over.
    
     Voila fix ferdig,supergodt og det tar rundt 15 minutter før           hele herligheten er klar til servering.

                                          Mille











Her kan du også bruke vanlige store baguetter og tilsette stekt kyllingfilet på toppen,eller servere med en enkel pasta salat på siden.Da blir det en fullverdig middags rett.Er du ekstra *sunn* bruker du grovt brød istedenfor fint.

1 kommentar:

  1. Ser veldig godt ut! :) Den oppskriften må nok prøves. Takktakk!

    SvarSlett

Bloggarkiv